Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Grevens Bog 4 – Hierarkiet

Grevens bog nr. 4 åbner for den forståelse, at der findes mange lysriger på de indre planer. Gennem bogen får vi lov til at opleve, hvor kompliceret og alligevel enkelt universet er opbygget, og vi kan begynde at ane samspillet mellem de mange lysriger og deres individuelle opgaver.

Af bogens emner kan nævnes:

Englenes opgaver og udvikling
Devarigets opbygning og opgaver
Jordens indre styre
Mesterhierarkiet og de 7 stråleashrams

Vi er alle en del af mange lysuniverser og også en del af det levende vibrerende lysunivers, der er menneskehedens legeme.

Lyt til universets toner og sig ja til at spille med i det store kosmiske orkester for at medvirke til at forstærke klangen og intensiteten i det universelle brus af toner, som skal skabe forvandlingen på Jorden og finstille og forstærke Lysets frekvenser i den jordiske og menneskelige aura.

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker er kanaliseret fra 7. Stråle-ashramen på de indre planer. De viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.

Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, der er en plan for Jorden og menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lysverdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte, og udviklingen intensiveres i henhold til Planen.

98,00 kr.

194 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag