Søg
Close this search box.

Aktuelle udstillinger

Erik Morsing udstiller malerier

Erik Morsing er ingeniøruddannet og arbejder også som illustrator og kunstmaler. Han har designet og malet en stor del bogforsider til bl.a. astrologerne Claus Houlberg og Holger Stavnsbjerg. Herudover har han blandt andet udgivet en del kunstpostkort, heriblandt De 12 Stjernetegn, der også er trykt som A3-plakater.

Erik om sin kunst:
“Fra begyndelsen har jeg været fascineret af naturen, og jeg har bestræbt mig på at afbilde denne så minutiøst og “naturalistisk”, som muligt. Det minutiøse islæt har jeg beholdt siden, da jeg lægger stor vægt på det gode håndværk. De efterfølgende år har mine billeder mere og mere båret præg af min indstilling til tilværelsens åndelige sider. Jeg bestræber mig på at skildre lyset i mine billeder for at formidle dette videre til de mange, som søger tilværelsens mening på både ydre og indre planer.”

Se mere: erikmorsing.dk

Tidligere udstillinger

(opdateres løbende)

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag