Kursus

I dag

Online Astrologikursus, Modul 4 #3. ASPEKTER MELLEM PLANETERNE ved Catrine Håkansson

ID: 220525CHÅkonTFK
LUKKET GRUPPE: Modul 4 handler om aspekter og dværgplaneter. Vi vil se på aspekter fra Mars og Ceres til de øvrige planeter, samt fra Jupiter-Eris. Vi vil endvidere fokusere på Pluto og Eris som planeter samt gennemgå den indre vejs esoteriske udviklingssløjfe, der ligger i dværgplaneterne Eris, Makemake, Haumea og Ceres.

SÅ LYSER PINSEILDEN, Kursus ved Lene Pape

ID: 220604LPPkfyTFK
I pinsen fejrer vi lysets sejr over mørket og Guds Ånds overskygning af alt og alle.
Pinsen beskriver Helligåndens komme og handler om åbningen af den højere bevidsthed i det enkelte menneskes sind. - Dagen afsluttes med en pinseceremoni.

Hent Billetter 500,00DKK – 650,00DKK 19 billetter tilbage

Online Astrologikursus, Modul 4 #4. ASPEKTER MELLEM PLANETERNE ved Catrine Håkansson

ID: 220608CHÅkonTFK

ENOKS HEMMELIGHEDER – UNIVERSETS NØGLER, studiekreds ved Kim Pedersen

ID: 220613BKPkfyTFK
Vi fortsætter med at lade os inspirere af Hurtaks bog om Enoks universelle nøgler og hemmeligheder. Vi vil reflektere over stjernebillederne, f.eks. Nordstjernen, Orion, Store Bjørn, Sirius, Plejaderne og de tolv tegn i dyrekredsen. Vi kommer også rundt om de mange hierarkier og deres ledere.

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag