Vores bibliotek finder du på vores adresse (Sankt Knuds Vej 27 a, Frederiksberg) på 1. sal.

Biblioteket har åbent tirsdage kl. 18:30 – 19:00 i forbindelse med vores tirsdagsforedrag. Vi åbner cirka 30 minutter før et foredrag begynder, og vi holder også åbent i pausen undervejs i foredragene. Der kan, hvis det ønskes, endvidere åbnes på kursusdage.

I biblioteket har vi blandt andet hovedværker af teosofferne Helena P. Blavatsky, Charles W. Lead­beater, Annie Besant, Geoffrey Hodson, Alice A. Bailey og Lucille Cedercrans. Vi har også mange andre bøger af både ældre og nyere dato.

For henvendelser om biblioteket, kontakt os på [email protected].

Bogreolen

Det er også muligt at finde inspiration til ny læsning på vores bogreol ved siden af boghandlen. Her kan du bytte dine egne læste bøger ud med andre, nye og brugte bøger i reolen. Der kan også byttes med bøger, som tidligere er blevet doneret til vores forening. Hvis ikke du har en bog at bytte med, kan du købe bøger fra reolen til 10 kr. stykket.

Der er adgang til bogreolen i samme tidsrum, som bibliotek og boghandel holder åbent.

Lydfiler

Vi optager vores tirsdagsforedrag og gør dem tilgængelige som lydfiler her på websitet. Teosofisk Forenings medlemmer har adgang til alle lydoptagelser. Læs mere

Se også vores artikler og e-bøger.