Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Grevens Bog 3 – Aktiv Handlen

Grevens bog nr. 3 hjælper os til at forstå, hvad der sker, når vi åbner os for Lyset og siger ja til at blive lysarbejdere. Bogen kan anvendes som håndbog. Den giver lysarbejdere en forståelse af personlighedens reaktioner, sindsstemninger og handlemuligheder – belyst fra et højere bevidsthedsplan.

Af bogens emner kan nævnes:

Tillid, frygtsomhed, balance, følsomhed, retlinethed, overmodighed og hjertevarme.

Sig ja til at tænke mere universielt og respektere Lysets kræfter.
Slip personlighedens ambitioner og fortidens misforståelser.
Fortvivl aldrig. Lad dig i stedet løfte og forvandle.

Lad Guds lys og kærlighed fylde dit liv og din opmærksomhed, og at du vil vide, at det alene er for Gud og Lyset, at du arbejder.

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker er kanaliseret fra 7. Stråle-ashramen på de indre planer. De viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, der er en plan for Jorden og menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lysverdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte, og udviklingen intensiveres i henhold til Planen.

98,00 kr.

200 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag