Søg
Close this search box.

Teosofisk Forening København blev stiftet i august 1989 og er en fri og uafhængig forening, der arbejder for åndelig vækst, rette menneskelige relationer og menneskehedens enhed.

Dette sker gennem foredrag, dagskurser, weekendkurser, meditationer, studiegrupper, esoteriske uddannelsesforløb mv. Se aktuelle arrangementer på forsiden eller i vores kalender. Alle er velkomne.

Vi har en boghandel og et bibliotek med esoterisk litteratur tilknyttet foreningen, og vi sælger bøger og hæfter fra vores webshop.

Nederst på siden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig løbende opdateret omkring, hvad der sker i vores forening.

Som medlem af Teosofisk Forening København har du adgang til vores bibliotek samt lydoptagelser af tidligere foredrag, og du har mulighed for at deltage i vores arrangementer til nedsat pris. Se praktisk information nederst på siden.

Læs mere om medlemsskaber i Teosofisk Forening

Læs mere om teosofi

Hvis den undervisning der gives, finder genklang i de oplyste åndsarbejdere i verden og fremkalder glimt af intuition, lad da læren blive accepteret, men ellers ikke. Hvis disse udsagn kan bekræftes eller anses for sande ifølge loven om overensstemmelse, er det godt og rigtigt. Men skulle det ikke være tilfældet, da bør den studerende ikke acceptere det, der siges.

– Den tibetanske mester DK, august 1934

Praktisk information

  • Pris for deltagelse i et arrangement er angivet ved hver enkelt aktivitet.
  • For online-arrangementer skal du vælge aktiviteten her på websitet og bestille en billet.
  • Ved fysiske arrangementer på Frederiksberg åbner vi dørerne cirka en time før.
  • Betaling af foredrag på Frederiksberg sker kontant eller med MobilePay ved indgangen.
  • Boghandel og bibliotek åbner cirka 30 minutter før et arrangement og er også åbent i pausen.

 

Kontakt os

Sådan finder du os

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag