Tirsdagsforedrag

I dag

DRØMMETYDNING I DET ANTIKKE GRÆKENLAND, Foredrag ved Stefan Bang

ID: 220524SBAffnTFK
Stefan Bang, som er cand.mag. i Klassisk Græsk, fortæller om sit speciale, der omhandler det eneste overleverede værk om drømmetydning fra antikken. Hvad er det for et værk og hvad kan det fortælle om datidens drømmetydning, drømmetydere og drømmere?

BEVIDSTHEDENS MYSTERIUM, Foredrag ved Peter Lund Frandsen

ID: 220531PFRffnTFK
Hvordan kan det være, at teoretiske fysikere uvægerligt ender med at tale om bevidsthed, når de
forsøger at beskrive essensen af den moderne fysik?

Online foredrag: KRYDRET TEOSOFI, 5 – INKARNATION OG FØDSEL ved Kasper Westeraa

ID: 220503KWEfonTFK
Krydret Teosofi: En foredragsrække med Kim Pedersen og Kasper Westeraa hvor de vigtigste områder af Teosofien belyses, krydret med udpluk fra andre retninger af åndsvidenskab.

Hent Billetter 90,00DKK – 120,00DKK

Online foredrag: KRYDRET TEOSOFI, 6 – DE 7 STRÅLER OG DERES NATUR ved Kasper Westeraa

ID: 220607KWEfonTFK
Foredragsrækken er Online over 12 tirsdage i 2022, den første tirsdag i hver måned. Der er plads til forklarende spørgsmål undervejs i foredragene.

Hent Billetter 90,00DKK – 120,00DKK

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag