Close this search box.

Tirsdagsforedrag

I dag

Lysbroens relation til kreativ udfoldelse af sjælsriget i menneskeriget – Onlineforedrag v/Marcus Myhr

Dette foredrag vil udforske, hvordan antahkarana-broen faciliterer den kreative udfoldelse af sjælsrigets potentiale i menneskeriget.
Vi vil diskutere, hvordan broen forbinder os med vores sjælens essens og inspirerer os til at udtrykke vores autentiske kreative gaver. Der vil være fokus på at forstå og styrke broens rolle i at manifestere sjælens kreative energi i vores liv og i verden omkring os.

Hent Billetter 90,00kr. – 120,00kr.

STARGATE MEDITATION, foredrag ved Grete Elfrida Tranberg

Teosofisk Forening København Sankt Knuds Vej 27A, Frederiksberg C, København, Danmark

Kom og oplev Stargatens kraftfulde, transformerende energier.
Denne aften vil der være kanaliserede meditationer, hvor højere energetiske bevidstheder vil komme tilstede, og støtte og heale med den enkelte i gruppen.

DEN FEMININE VEJ, foredrag ved Teresa Thaning

Glæd dig til at høre Teresa Thaning fortælle om en ny forståelse af det feminine, som kan skabe en helt ny retning for dit liv. Den feminine vej er en rejse mod en indre kraft, som kan transformere dit liv og ændre din bevidsthed.
Den kan blive starten på en forvandling af dit liv, der fører til en opvågning af en indre kraft, som kan guide dig gennem livet.

Hent Billetter 200,00kr. – 250,00kr.

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag