Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Grevens Bog 2 – Forvandlingens tid

I Grevens bog nr. 2 ønsker højtudviklede lysvæsener på de indre planer at formidle viden og forståelse omkring den tid, vi lever i. Ved at åbne vore hjerter for en indre forståelse af Forvandlingens Tid forstår vi, at forandringer i den menneskelige og fysiske verden er nødvendige. Kun derved kan Lyset gennemtrænge og forvandle mørket i menneskeheden og på Jorden.

Af bogens emner kan nævnes:

Åndelig indsigt og forståelse, penge som guddommelig energi, disciplin, jordskælv og oversvømmelser, lysarbejde i forhold til politik, økonomi og nyhedsformidling.

Sig ja til den indre forvandling
Slip tankerne om, hvad der kan ske i den ydre verden.

Lær at lytte til Guds stemme som den dybe indre hjertevibration.
Undgå at blive forblændet af personlighedens støj og misopfattelser.

Tilstræb renhed i dine tanker, følelser, handlinger og i hele dit væsen.

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker er kanaliseret fra 7. Stråle-ashramen på de indre planer. De viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, der er en plan for Jorden og menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lysverdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte, og udviklingen intensiveres i henhold til Planen.

98,00 kr.

194 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag