Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Den ny tids visdom 4 – Mødet

MØDET mellem ånd og stof

Undervisning fra indre visdomstempler

Ethvert forsøg på at forklare udviklingen er som ét bevidsthedspunkt i uendeligheden. Bogen ”MØDET mellem ånd og stof” er velegnet til meditativ læsning og studier for den søgende, som ønsker at forstå mere om, hvordan den menneskelige udvikling indgår i de større udviklingsperspektiver.

De formidlede indsigter kan både bekræfte, uddybe og udvide nogle af de spirituelle billeder og opfattelser af den menneskelige udviklingsvej, som findes i tilgængelig litteratur. Mange af indsigterne kan her og nu anvendes i det daglige livs mange møder og udfordringer til fremme af en balanceret udvikling for den enkelte og helheden.

Gennem indspil og undervisning fra indre højere vibrerende lysbevidstheder undervises og hjælpes menneskene til erkendelse om det iboende livs eksistens og betydning for udviklingen frem mod Den Ny Tid på Jorden.

Visdomskolen EMAM, Education of Mankind by Ascended Masters, har siden 2008 formidlet direkte kanaliseret undervisning fra indre mestre, lærere og visdomstempler som hjælp til aktivering af guddommelig indsigt, viden og visdom i menneskelivet på Jorden i en undervisning, som bliver stadig mere intens.

I denne bog frigives undervisningsmaterialet fra foråret 2010 med mulighed for studie, indsigt, erkendelse og genkendelse.

Inge Olsen er gennem mange års virke med clairvoyance, studier og undervisning trænet i at åbne mod højere bevidsthedssfærer. I dag sker foredrag og undervisning primært som direkte kanalisering.

148,00 kr.

33 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag