Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Den ny tids visdom 1 – Indsigt

INDSIGT i Den NY Tids impulser

Undervisning fra indre visdomstempler

Menneskeheden og Jorden er på vej ind i en fase af udviklingen, hvor Lyset intensiveres, opmærksomheden skærpes, og den menneskelige bevidsthed udvides til ikke kun at omfatte den fysiske verden.

I denne tid løftes slør efter slør mellem menneskenes verden og nogle af de store bevidstheder, som har deres eksistens i indre lyssfærer. Det sker for at hjælpe menneskene til indsigt og erkendelse af de guddommelige livslove og udviklingsperspektiver. Det sker for at fremme samspillet mellem himmel og jord, mellem ånd og stof.

I denne proces vækkes og aktiveres menneskets indre sanser, samspillet mellem sjæl og personlighed og samspillet mellem menneskets ydre og indre Jeg-identitet.

Visdomskolen EMAM, Education of Mankind by Ascended Masters, har siden 2008 formidlet direkte kanaliseret undervisning fra indre mestre, lærere og visdomstempler som hjælp til aktivering af guddommelig indsigt, viden og visdom i menneskelivet på Jorden.

I denne bog frigives undervisningsmoduler fra 2008 i Visdomskolen EMAM med mulighed for studie, indsigt, erkendelse og genkendelse, for at visdomskim kan vækkes, og mennesket udvikles til at handle med visdom.

Inge Olsen er gennem mange års virke med clairvoyance, studier og undervisning trænet i at åbne mod højere bevidsthedssfærer. I dag sker foredrag og undervisning primært som direkte kanalisering.

148,00 kr.

33 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag