Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Grevens Bog 6 – De 7 Himmeluniverser

Grevens Bog nr. 6 hjælper os til at ekspandere vor bevidsthed til at omfatte nye og supplerende forståelser om opbygningen og udviklingen af universet, bl.a. ved at give indblik i de 7 himmeluniversers opgaver.

Bogen fortæller om den aktuelle situation for søgende mennesker, om kommende årtier og om den nye civilisation på Jorden. Af bogens øvrige emner kan nævnes: Guddommeliggørelse af stoffet, frigørelsens vej, sjælegrupper, etik og sundhed.

Universelle impulser strømmer i denne tid mod Jorden for at forvandle, for at fremme udviklingen og for at øge spændstigheden i det mentale og astrale legeme.

Disse impulser søger at vække menneskets indre hjerteflamme og spiritualitet, og de søger at fremme en indre forståelse af, at vi alle er en del af Guds organisme og derved medansvarlige for udviklingen.

Åben for det guddommelige nærvær i dit væsen og på Jorden.
Bed om hjælp til at finde din Lysets vej.

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker er inspireret af mesteren Greven af Saint Germain og er kanaliseret fra 7. Stråle-ashramen på de indre planer. Bøgerne viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, at der er en plan for Jorden og menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lys-verdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte, og udviklingen intensiveres i henhold til Planen.

98,00 kr.

209 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag