Søg
Close this search box.

Olsen, Inge – Grevens Bog 5 – Guddommelige Sandhedsværdier

Grevens Bog nr. 5 formidler viden og forståelse om nogle af de guddommelige principper og sandhedsværdier i universet og vore muligheder for at samarbejde med de indre lysverdener.

Ved at åbne os mod det guddommelige nærvær i universet kan vi begynde at forstå vor egen og menneskehedens udviklingsvej samt princippet om den guddommelige hjerteflamme.

Af bogens emner kan nævnes:

Nedfældningens princip, foranderlighed, renhedens princip, Guds væsen, hjertenærvær, næstekærlighed og Kristi gyldne hjertestrøm.

Formålet med alt liv og eksistens er udvikling i stadig højere potenser af lys samt udvikling af stadig flere facetter i menneskets indre lysvæsen, hvori den guddommelige hjerteenergi kan reflekteres.

Sig i dit indre ja til at virke for Lyset og kærligheden på Jorden.  Stil dig til rådighed for den guddommelige gyldne hjerteenergi. Bliv derved en Hjertets Verdenstjener på Jorden og et medlem af Lysets hær.

Se dit liv som en blomsterhave, hvor du kan medvirke til at nære spirerne for at fremme væksten, skønheden og livets udfoldelse.

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker er kanaliseret fra 7. Stråle-ashramen på de indre planer. De viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, at der er en plan for Jorden og menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lys-verdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte, og udviklingen intensiveres i henhold til Planen.

98,00 kr.

199 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag