Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online foredrag: FORDYBELSE I LYSET AF TEOSOFIEN #5 ved Kim Pedersen

6. juni 19:00 21:30

Det mentale tempel
Efter at have undersøgt personlighedens relation til det fysiske, æteriske og astrale legeme, ser vi på det mentale legeme. Ifølge overleveringerne er et Visdommens Tempel placeret inde i dette center. Vi vil undersøge, hvordan vi kan bearbejde disse vidunderlige mentale ressourcer.

Teosofien tager ikke tit personligheden op som det store emne., Hvilke legemer skal personligheden bruge for at udvikle discipelskab på de tre planer? Det vil vi over en række foredrag kaste lys over.

Dette foredrag er det sidste af 5 foredrag om personligheden, set fra forskellige vinkler.

Foredragene vil gøre brug af en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder til at afdække sit emne. Selv om foredragene omkredser det samme emne, personligheden, set fra forskellige vinkler, kan de sagtens høres hver for sig.

Pris pr. online foredrag: 90/120 kr for medlemmer/gæster.
Tilmelding og betaling: Se billetter nederst under begivenheden.

HVOR FINDER JEG LINKET PÅ MIN BESTILLINGclick her

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalahskolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden.
Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk

ID: 230606BKPfonTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag