Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meditation, healing og verdenstjeneste v/Center for levende filosofi

4. juni 2023 - 11:00 - 12:00

Fysiske tjenester til og med juli 2023

  • Søndag d. 9/4 2023 kl. 11: Påskedag / Kosmisk Tjeneste  
  • Søndag d. 4/6 2023 kl. 11: Asala / Det Opstandne Livs Healings Tjeneste  

Center for Levende Teosofi er et spirituelt fokus med særlig vægt på verdenstjeneste og udvikling af sjælens potentiale.

Gennem dynamisk meditation bliver mennesket bedre i stand til at kontrollere personligheden, udfolde de højere talenter og opleve enhed i livet. Og det kan afdække aspekter af den indre sande natur, det Højere Selv eller bevidsthed, som det kan bruge til gavn i eget liv og andres liv.

Healing kan afbalancere de finere legemer og energier, og gennem sand healing sker der en overførsel af Helligånden og højere åndelige energier. Healing er en af de bedste måder at perfektionere sjæl og personlighed. Sand healing styrker ligesom meditation forbindelsen til sjælen og det Højere Selv.

Verdenstjeneste er et åndeligt esoterisk arbejde, som har til formål at heale Jorden og menneskeheden, og enhver tjeneste bygger på principperne fra den Ædle Ottefoldige Vej og Rette Menneskelige Forbindelser. En tjeneste er uselvisk arbejde, at vise viljen til det gode, at udfolde livets indre formål, at blive en lysbærer og at oplyse Jorden og menneskeheden. Dette arbejde er en del af den nye tidsalders ceremonielle praksis for verdenstjenere.

Derudover afholdes der meditationer, tjenester og healing via Zoom som der kan læse mere om på Center for Levende Teosofi: levendeteosofi.dk

Detaljer

Dato:
4. juni 2023
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Series:
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag