Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MAGIKER SKOLE #4, kursus v/Kim Pedersen

8. juni - 10:00 - 9. juni - 17:00

1.350,00kr. – 1.550,00kr.

 

Lørdag og søndag d. 8.-9. juni 2024 kl. 10:00-17:00.
Kursusrække over 5 år, hver weekend har tilknyttet en online opfølgningsaften.

 

Magiker skolens forløb er inspireret af Alice A. Baileys bog HVID MAGI og dens 15 regler for den hvide magi. De 6 af reglerne er udformet til at udbygge vores mentale evne, 5 regler er knyttet til den astrale dimension, og de sidste 4 regler er knyttet til den æteriske og fysiske dimension.

 

Fjerde weekend 8.-9. juni

  1. Fjerde regel. Lyden skabende arbejde, videnskaben om åndedrættet. Side 139 til 169.
  2. Tredje stråles vej til indvielse.
  3. Indvielser igennem lige bedst 3 med fokus på anden indvielse

Datoer aftales med deltagerne for opfølgningsaften.
Nye deltagere er velkomne i hele forløbet!

Program for hele kursusrækken kan hentes her

Pris: 1 weekend. Medlemmer/gæster: 1.350/1.550 kr.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Se Billetter nederst under begivenheden.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalah-skolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden.

Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk  

Magiker skole: Inspirationskilde: ”Hvid Magi” (Alice A. Bailey)

I den nye tid hører vi om, at der er flere nye stråler (udover de kendte 7), som vil give os en dybere relation både til magi og ligeledes også til ceremonielt virke. Vi kommer nok til se nye måder at organiserer os på i grupper.
Dette forløb er inspireret af Alice A. Baileys forfatterskab gennem bogen HVID MAGI og dens 15 regler for den hvide magi. De 6 af reglerne er udformet til at udbygge vores mentale evne, 5 regler er knyttet til den astrale dimension, og de sidste 4 regler er knyttet til den æteriske og fysiske dimension.
I forløbet, som strækker sig over en femårig periode med tre weekender om året (hver med en opfølgende aften, som ligger mellem reglerne) kommer vi igennem de 15 regler med 1 regel pr. weekend. De opfølgende aftener kommer til at foregå online, men weekenderne vil foregå fysisk i Teosofisk forening København i tiden fra kl. 10-17.

Vi kommer til at klarlægge den menneskelige sjæls natur og dens samhørighed med solsystemet og kosmos. Dette omfatter grupperelationer som et indledende skridt til at anskueliggøre forholdet mellem det Højere Selv og legemerne, som dette selv kan anvende og derved bringe klarhed i almindelig opfattelse af menneskenes konstitution. Vi kommer til at belyse problemer om ovennævnte evner og anvise regler for at sikre brugbare udviklinger.
Bogen afsluttes med en appel til sjælen hos alle aspiranter, som læser disse instruktioner, om at samle deres kraft og forny deres løfte om at tjene menneskeheden.
De nye stråler vil blive brugt i det ceremonielle arbejde, så hver weekend kommer til at indeholde en ceremoni, som igen er knyttet på de tre store fundamentale søjler:
Viljen (til at udvide bevidstheden),
Visdomsstrålen (til integration)
Bevægelsesceremonien (som kommer til at ske igennem roser og ild).

Vi vil bruge temaer i Kabbalah til indvielses-arbejde. Du vil derfor blive introduceret til Kabbalah igennem ceremonielt arbejde og dens relation til Livets Træ, men Kabbalah-visdommen forventes at være et selvstudie.
Vi kommer til at gå dybere ind i de 8 stråler og deres veje til indvielse til syntese-ashrammen.

Online-aftenerne vil vi bruge til samtale. Hvor er du henne? Hvad oplever du i forbindelse med dit studie eller forløbet? I disse runder kan vi lære at se, hvordan ashrammen påvirker gruppen og den enkelte. Disse opfølgende online-aftener vil være i tidsrummet fra klokken 18.30 til klokken 21.30. Også her vil der være meditation og en opfølgning på, hvad der skete i den sidste weekend, vi var sammen.

År 2023 og 2024 vil primært være knyttet til reglerne og deres arbejde på det mentale plan.
I 2025 og en del af 2026 vil vi glide igennem astral-planets forunderlige, spændende verdener.
Sidst i 2026 og 2027 vil vi komme ind på det fysiske og æteriske plan.

Og vi vil lade den indre Magiker bliver mere aktiv. Også i relation til engle- og devarigerne, Sol-engle og Nærværelsens-engle, ”Ånd og stof”.

 

PROBLEMER MED BILLETSYSTEMET – KONTAKT LENE PAPE 27632720, [email protected]

ID: 240608BKPkfyTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Start:
8. juni - 10:00
Slut:
9. juni - 17:00
Pris:
1.350,00kr. – 1.550,00kr.
Begivenhed Kategori:

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag