Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DROP-IN: En eftermiddag med Solenglen, der hjælper os i alle vore inkarnationer ved LENE PAPE

7. juni - 16:30 - 18:00

Hvem er Solenglen, hvor kommer den fra? Hvad skal den hjælpe os med? Hvad er formålet med Solenglen, og hvordan samarbejder den med vores sjæleliv.

Bare mød op, DET ER GRATIS og alle er velkomne.

Mød op til denne eftermiddag og få (lidt mere) forståelse af hele det fantastiske projekt, vi har som mennesker her på jorden i dette solsystem. Hør hvordan Solenglen hjælper os med at få erfaringer med fra liv til liv, samt er med i den skabende proces, det er hver gang vi fødes ind til jorden. Hør teosofiens bud på, hvordan Solenglen er en vigtig del af vores udvikling og vores formål, i det individuelle enkelte menneskes liv, men også som en del af det universelle liv. Solenglen hjælper med til vores bevidstheds dannelse og bevidstheds udvikling, mens vi er i fysisk inkarnation.

Vi vil dele erfaringer med at få bedre kontakt til Solenglen og til vores inderste essens.

Lene Pape har gennem mange år arbejdet aktivt med teosofien og andre åndsvidenskabeligeretninger. Underviser og er foredragsholder indenfor teosofi, esoterisk astrologi, Herkules myterne,engle hierarkierne og kabbalah.

TFK inviterer en gang om måneden til GRATIS workshop. Alle er velkomne.
Møderne har forskelligt tema og vil være den første fredag i måneden med mindre det er en helligdag, så foregår det den efterfølgende fredag.
Drop In er uhøjtidelige arrangementer, der ikke kræver forhåndsviden eller kendskab til emnet, blot interesse i at få ny viden og møde andre mennesker.

ID: 240607LPPdrpTFK

 

 

Detaljer

Dato:
7. juni
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag