Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KABBALAH GRUNDSKOLE #3: SJÆLEN OG MERKABAH’S OMRÅDE I TRÆET, Kursus ved Kim Pedersen

17. august - 10:00 - 18. august - 17:00

1.200,00kr. – 1.400,00kr.

Kabbalah grundskole består af 4 weekender. Dette er den tredje weekend. Se beskrivelse nedenfor.

Tredje weekend:

Kurset bliver afholdt i TFK’s lokaler Pris: 1200 kr. for medlemmer/ 1400 kr. gæster.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden bruges.

Beskrivelse af Kabbalah grundskole Kabbalah siges at være en over 3.000 år gammel tradition og handler om at modtage et budskab og give det videre. Kabbalah trækker tråde op til vores tid og er forbundet med Tarotten.  På kurset tager vi en rejse gennem de forskellige traditioner i Kabbalahen, mens vi undersøger hvad der åbenbarer sig for os, vækker vores inspiration, forundring og glæde. Rejsen slutter i den hermetiske Kabbalah, hvor vi forbliver under forløbet. Gennem de 4 weekender undersøger vi en række af de mange mysterier, som har været med til at inspirere verdenen gennem så mange år. Livets Træ udgøres af 10 Sefiroth der repræsenterer forskellige livsområder samt af 22 forbindelsesveje, kendt som visdomsstierne. Vi vil benytte Tarotkort for at åbne op for disse stier. På kurset introduceres visualiseringsøvelser til at skabe indblik i dagens tema, således vi kan få glæde af Kabbalahens mystiske virke.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 30 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalah-skolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden. Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk
 

4. Weekend 19-20 oktober 2024: Åndens virke i Kosmos Fjerde modul handler om den øverste triangel i Livets Træ, hvor vores dybeste vilje genkender sine kræfter. Vi lærer om antahkarana’en, som indvier os i vores kreativitet og skelneevne. Hvordan lærer vi at modtage, så vi kan forstå vores blokeringer? Hvordan omfavner vi vores nærhed og gør den til vores ven, så vi kan skabe forståelse mellem hændelser og måske ligefrem høste visdom? Er det overhovedet muligt at være i os selv? Vi vil udforske hvordan Ånden har ventet på, at vi skal blive klar til dens eksistens. Hvordan forbinder den sig med det indre liv i vort højere selv?

#kabbalah

ID: 240817BKPkfyTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet Gæst Kabbalah #3, 17.-18. august 2024
1.400,00 kr.
Ubegrænset
Billet Medlem Kabbalah #3, 17.-18. august 2024
1.200,00 kr.
Ubegrænset

Detaljer

Start:
17. august - 10:00
Slut:
18. august - 17:00
Pris:
1.200,00kr. – 1.400,00kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark
+ Google Maps

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag