Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DROP-IN: KARMA OG HVORFOR VI HANDLER, SOM VI GØR ved Henrik Paragate Gronemann

1. september 2023 - 16:30 - 18:00

I Denne Drop-In gennemgås Vedaernes syn på og belysning af begrebet Karma, og hvorfor vi handler, som vi gør. Hvordan kan vi knytte tråde mellem vores almindelige hverdag sammen med tråde i den åndelige hverdag? Gennem introduktion til Karmalogi finder vi hver vores bud på, hvad hensigtsmæssige handlinger er for os.

Vedaernes syn på vores materielle tilværelse og belysning af begrebet Karma og hvorfor vi handler, som vi gør. Hvorfor handler vi, som vi gør? Er der en simpel vej til at få det bedre med sig selv og sin egen åndelighed?

Hvordan kan vi knytte tråde mellem vores almindelige hverdag sammen med tråde i den åndelige hverdag? Forhåbentlig kan vi gennem denne introduktion til karmalogi finde hver vores bud på, hvad hensigtsmæssige handlinger er for os

En sidegevinst er måske, at vi opdager andre stier på vores vej og flere stier at vælge imellem. 

Henrik Paragate Gronemann er forfatter, selvkonstitueret karmalog, åndelig vejleder og cand.scient.soc. med sidefag i psykologi. Han har fra barn haft en fod i åndeverdenen og en fod i den materielle tilværelse. Han har altid næret et dybt ønske om at formidle Vedaernes åndelige essens og væren i et bredere perspektiv. 

TFK inviterer en gang om måneden til GRATIS workshop. Alle er velkomne.
Møderne har forskelligt tema og vil være den første fredag i måneden med mindre det er en helligdag, så foregår det den efterfølgende fredag.

Drop In er uhøjtidelige arrangementer, der ikke kræver forhåndsviden eller kendskab til emnet, blot interesse i at få ny viden og møde andre mennesker.

ID: 230901HGRdrpTFK

Detaljer

Dato:
1. september 2023
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag