Søg
Close this search box.

Cedercrans, Lucille – Sjælen og dens redskab

Sjælen og dens redskab af Lucille Cedercrans er en spændende esoterisk præsentation af sjælen, og hvorledes denne udtrykker sig gennem personlighedens tre legemer: mentallegemet, følelseslegemet og den fysisk/æteriske krop.

Lucille Cedercrans forfatterskab er en forholdsvis ny fremstilling af den esoteriske visdom og kan bedst sammenlignes med Alice Baileys omfattende værk, som den supplerer på fortræffelig vis.

Gennem 18 lektioner føres du gennem en række øvelser og teoretiske præsentationer, der har til formål at træne dig i at skabe kontakt til din sjæl og til den nye visdomsimpuls, som er et ´idéfelt´, der kan kontaktes på de indre plan.

Bogens fokus er personlighedens integration med sjælen, og set i det lys er det en uvurderlig, klar og meget praktisk anlagt esoterisk bog, der giver en dyb indsigt i, hvorledes vi renser vores tanke-, følelses- og fysiske liv og forener det med sjælen.

Det første stadie vi alle må lære indebærer at skelne mellem bevidstheden selv – iagttageren – og de tanker, følelser og sansninger, som iagttageren påvirkes af og udtrykker sig gennem.

148,00 kr.

101 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag