Kursusrække over 4 weekender – alle dage 10.00 – 16.00.

3 weekender er afviklet i 2020.

Kabbalah handler om at modtage et budskab og give det videre. Når noget eller nogen åbenbarer sig for os, har det ofte den eftervirkning at vække inspiration, forundring og glæde. Måske frigiver budskabet ligefrem en vilje til at være smuk og modig. Vi tager på en rejse hen over de forskellige traditioner i Kabbalah og slutter vores rejse i den hermetiske Kabbalah. Vi vil i løbet af fire kurser undersøge en række af de mange mysterier, som har været med til at inspirere verden i flere århundreder.

Fjerde weekend januar 2021

Fjerde kursus handler om den øverste triangel i Livets Træ, hvor vores dybeste vilje genkender sine kræfter. Vi lærer om antahkaranaen, som indvier os i vores kreativitet og skelneevne. Hvordan lærer vi at modtage, så vi kan forstå vores blokeringer? Hvordan omfavner vi vores nærhed og gør den til vores ven, så vi kan skabe forståelse mellem hændelser og måske ligefrem høste visdom? Er det overhovedet muligt at være i os selv?

Pris: kr. 800/1000 pr weekend for medlemmer/gæster. Kurserne kan tages enkeltvis eller samlet. I denne pris indgår kaffe, the og et let traktement. Frokosten sørger man selv for.


Tilmelding  og Betaling: Tilmeld dig og betal direkte – se Billetter nederst under begivenheden.
Bemærk: Din plads på holdet er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Ved framelding tilbageholdes 100,- kr til administration.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag