Søg
Close this search box.

Kursusforløb ved Kim Pedersen

Kursusrække over 4 weekender – alle dage 10.00 – 17.00.

Beskrivelse af Kabbalah grundskole
Kabbalah siges at være en over 3.000 år gammel tradition og handler om at modtage et budskab og give det videre. Kabbalah trækker tråde op til vores tid og er forbundet med Tarotten.  På kurset tager vi en rejse gennem de forskellige traditioner i Kabbalahen, mens vi undersøger hvad der åbenbarer sig for os, vækker vores inspiration, forundring og glæde. Rejsen slutter i den hermetiske Kabbalah, hvor vi forbliver under forløbet.
Gennem de 4 weekender undersøger vi en række af de mange mysterier, som har været med til at inspirere verdenen gennem så mange år.
Livets Træ udgøres af 10 Sefiroth der repræsenterer forskellige livsområder samt af 22 forbindelsesveje, kendt som visdomsstierne. Vi vil benytte Tarotkort for at åbne op for disse stier. På kurset introduceres visualiseringsøvelser til at skabe indblik i dagens tema, således vi kan få glæde af Kabbalahens mystiske virke.

Kurset bliver afholdt i TFK’s lokaler.
Pris: 1200 kr. for medlemmer/ 1400 kr. gæster.
I denne pris indgår kaffe, the og et let traktement. Frokosten sørger man selv for.
Tilmelding og betaling: Billetsystemet der findes under hver weekend.


1. Weekend
23- 24 marts 2024: Overblik over træet
Vi begynder med det grundlæggende – træet, som er med til at skabe Kabbalaens skelet. Hvilke livsområder er med til at forme Livets Træ? Hvilken betydning har dets søjler og triangler? Hvilke vitale kræfter kan vi finde i træets tre sjælsaspekter og fire verdener?
Vi gennemgår de elleve sephiroth (10+1) og sætter dem i forhold til kroppen og sætter kroppen i forhold til sjælen og personligheden.

2. Weekend
25- 26 maj 2024: Personlighedens område og legemer
Vi arbejder med trianglen, som omhandler vores tanker og følelser. Hvad sker der med os, når vi kommer i kontakt med vores indre medfølelse og oplever besjæling? Hvordan håndterer vi situationer, hvor vi stilles overfor magt og kontrol? Handler vi instinktivt eller intuitivt? Er vi i stand til at genkende skønheden i hverdagens blændværk? Vi kommer til at se på de træer, der er tilknyttet følelserne og tankerne og stierne, som forbinder dem.
Hvordan forbereder de til et større liv i det evige liv, og hvor vigtige er de i den sammenhæng?

3. Weekend
17-18 august 2024: Sjælen og Merkabah område i træet
Denne gang vil vi undersøge styrkens og godhedens mysterium, når vi tager fat i endnu en magisk triangel i Livets Træ. Hvordan overgiver vi den personlige vilje til den ophøjede? Hvordan skaber vi balance mellem vores gavmilde og vores usentimentale natur? Er det muligt at finde velvære, når man synes at stå alene i et tomrum? Vi skal på opdagelse i sjælens univers og dets mange aspekter samt stierne, som forbinder dem. Vi vil kigge på, hvordan sjælen bruger inkarnationerne til sin udvikling. Vi kommer til at anvende særlige Kabbalah-meditationer i vores rejse gennem flere liv.

4. Weekend
19-20 oktober 2024: Åndens virke i Kosmos
Fjerde modul handler om den øverste triangel i Livets Træ, hvor vores dybeste vilje genkender sine kræfter. Vi lærer om antahkarana’en, som indvier os i vores kreativitet og skelneevne. Hvordan lærer vi at modtage, så vi kan forstå vores blokeringer? Hvordan omfavner vi vores nærhed og gør den til vores ven, så vi kan skabe forståelse mellem hændelser og måske ligefrem høste visdom? Er det overhovedet muligt at være i os selv?
Vi vil udforske hvordan Ånden har ventet på, at vi skal blive klar til dens eksistens. Hvordan forbinder den sig med det indre liv i vort højere selv?

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 30 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalah-skolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden.
Se nærmere på hjemmesiden: 
www.bkimpedersen.dk  


Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag