Søg
Close this search box.

Følgende handelsbetingelser er gældende for netbutikkerne www.teosofiskforening.dk som ejes af Teosofisk Forening København.

EU klagesystem

Ifølge EU lovgivning skal alle webshops henvise til et online EU-klagesystem.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret ved køb af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores Webshop.

Du får dine penge tilbage, hvis nedenstående betingelser er opfyldt:

Sælger (Teosofisk Forening Kbh) skal returnere pengene, når vi har modtaget varen retur og vurderet varens stand.

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Teosofisk Forening København, 
Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C,
(e-mail: [email protected])

(*) Det ikke relevante udstreges

Husk også at vedlægge en kopi af fakturaen.

Information om betingelser ved tilbagelevering af varer

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (forbrug.dk) skriver:

”Varens stand, når du fortryder

Når du handler på nettet, må du som udgangspunkt pakke varen ud og undersøge den, på samme måde som ved et køb i en almindelig fysisk butik. Hvis varen er ubeskadiget, skal du have alle dine penge retur ved fortrydelse.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber.

Du må fx prøve et stykke tøj, men ikke have det på til en fest. Du må pakke printeren ud og undersøge den, men du må ikke printe på den. Du må folde sengetøjet ud, men ikke sove i det.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er sælgeren, der vurderer varens mulige værdiforringelse.”

Teosofisk Forening København retningslinjer for fastsættelse af værdiforringelse af returvarer

Hvis du fortryder et køb, så vil Q Living fastslå den eventuelle værdiforringelse på den tilbageleverede vare. Dette vil bero på en vurdering i de enkelte tilfælde, men vi vil her oplyse om vores retningslinjer for, hvordan vi fastsætter en eventuel værdiforringelse.

Hvis du fortryder et køb, så vil Teosofisk Forening København  fastslå den eventuelle værdiforringelse på den tilbageleverede vare. Dette vil bero på en vurdering i de enkelte tilfælde, men vi vil her oplyse om vores retningslinjer for, hvordan vi fastsætter en eventuel værdiforringelse.

Reklamationsret

Når du handler på på vores hjemmesider, [email protected] har du 24 måneders reklamationsret. Hvis der er givet en garanti på mere end to år, kan du også lave reklamationer indenfor garantiperioden. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldelse.

I tilfælde af fejl, mangler eller eventuelt udeblevne leverancer bedes du kontakte os umiddelbart efter at du er blevet opmærksom på problemet.

Obs: Send ikke varer retur til os, før du har været i kontakt med os. Måske kan vi afhjælpe problemet uden at du sender varen retur eller også sender vi dig en betalt returlabel, hvis der er tale om en berettiget reklamation. Således skal du ikke bruge penge på porto.
Teosofisk Forening København, Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C

Tlf.
Email: [email protected]

Reklamationsbetingelser

Når du reklamerer til Teosofisk Forening København, har vi brug for følgende oplysninger (skriv oplysningerne på et stykke papir og læg den sammen med varen):

Inden du eventuelt sender din reklamation til os

Inden du sender din reklamation til os er det altid en god idé at kigge i brugsanvisning en ekstra gang for at tjekke om du betjener produktet korrekt eller om der eventuelt er et afsnit vedrørende fejlfinding, hvor du kan tjekke om der er mulige løsninger på problemet.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i en passende beskyttende emballage, dvs. på samme måde, som da du modtog varen.

Reklamationsretten omfatter:

Dækning af alle omkostninger af forsendelse, arbejdsløn og reservedele i forbindelse med udbedring af fabrikations- eller materialefejl, der konstateres ved normal (privat) brug af produktet.

Bemærk: Skal en vare sendes tilbage eller til service vil vi sende eller maile en betalt portolabel, som blot skal printes ud. Vælger du selv at sende varen retur inden du har modtaget en returlabel dækker vi ikke for denne udgift.

Reklamationsretten omfatter ikke:

Normalt slid, udskiftning af sliddele, fejl eller skader direkte eller indirekte opstået som følge af overbelastning, fejlbetjening, misbrug, mangelfuld vedligeholdelse (se eventuelt brugsanvisningen for information om vedligeholdelse), fejlagtig tilslutning, brand, lynnedslag, spændingsvariationer og elektriske forstyrrelser, eller ved reparationer udført af andre end de anviste autoriserede servicefirmaer.

Reklamationsretten omfatter heller ikke fejl eller skader, som skyldes andre årsager end fabrikations- og materialefejl. Erstatning for eventuelle følgeskader, herunder skader på andre genstande, driftstab etc., dækkes heller ikke med mindre andet er lovmæssigt fastlagt.
Reklamationsretten kan være begrænset eller helt bortfalde, hvis produktet benyttes erhvervsmæssigt eller professionelt. (Dette vil normalt blive oplyst i forbindelse med købet).

Personlige oplysninger

Leveringstid

Lagervarer afsendes normalt inden en til tre arbejdsdage. Varer vi ikke har på lager afsendes normalt dagen efter at vi modtager dem.

Priser

Alle priser er uden moms, da vi er momsfritaget. Vi hævder retten til at foretage prisændringer på ethvert tidspunkt og vi tager forbehold for at der kan forekomme (taste)fejl på hjemmesiden.

Forbehold

Med hensyn til webshoppen tager vi forbehold for tekniske fejl, stavefejl, fejl i oplysninger om produkter og fejl i priser. Og i den forbindelse forbeholder vi os retten til at annullere eller ændre en ordre.

Forsendelsesomkostninger

Vi vil som udgangspunkt altid bruge den billigste forsendelsesmetode. Leveringsomkostninger betales af kunden, og du vil kunne se de aktuelle omkostninger i forbindelse med køb og “check out”.

Du er også velkommen til at afhente dine varer fra Teosofisk Forening København, Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C, men husk først at kontakte os for at aftale et tidspunkt.

Dækning ved beskadigelse eller bortkomst af varen under forsendelsen

Betalingsbetingelser

Følgende kreditkort og betalingsmetoder kan bruges i vores webshop:

Når du foretager en betaling med dit kreditkort skal du skrive dit navn, kortnummer, udløbsdato og de 3 kontrolcifre på kortets bagside.
Det er gratis at betale med kreditkort, da vi betaler alle transaktionsomkostninger.

Betaling

Pengene trækkes fra din konto ved din bestilling af produkter på Teosofisk Forening København hjemmesider.

Sikkerhed

Alle oplysninger om dit kreditkort er beskyttede, hvilket betyder, at de er krypterede mellem din internetbrowser (kunden) og serveren hos PBS (Payment Business Service / De danske elektroniske betalingstjenesters selskab). Ingen af informationerne når vores kontor, men sendes direkte til PBS.

Kvittering

Kort tid efter din bestilling og er accepteret og din betaling er gået igennem – vil du modtage en kvittering pr. e-mail.

E-handel og forbrugerrettigheder

Din ordre er underlagt almindelig dansk købelov. Der er mere information om købeloven her: https://www.forbrug.dk/Dine-rettigheder/Forbrugerguides/Koebelov

Cookies

Vi kan bruge cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer.
Vi deler ikke oplysninger om din brug af vores website med andre.

Kontakt og spørgsmål via E-mail

Spørgsmål modtaget via E-mail vil normalt blive besvaret inden for én arbejdsdag.
E-mail: [email protected]

CVR-nr. 31932238

Vores oplysninger

Teosofisk Forening København, 
Sankt Knuds Vej 27A,
1903 Frederiksberg C

[email protected]

Bankoplysninger:

Merkur Bank:
Reg. nr. 8401
Kontonr.: 1063 074

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag