Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Storydancing® – LIVETS TRÆ – ørnen, slangen og egernet ved Hanna Snorradóttir

30. maj 19:00 21:30

Vi danser fortællingen om det kosmiske træ, som forbinder alle de ni nordiske verdener – Ask Yggdrasil. Vi skal arbejde med at afbalancere de såkaldte maskuline og feminine sider i os, symboliseret ved ørnen og slangen. Igennem dans udforsker vi skyggeaspekterne – bringer dem i heling og balance.

”Ask Yggdrasil er Livets Træ i den nordiske mytologi. For at træet kan forblive evigt grønt og sundt skal der være harmoni og balance mellem ørnen (det maskuline) i toppen af træet og slangen (det feminine) ved roden af træet. Ellers lurer Ragnarok, hvor alting er kaos…”.

Vi kommer til at danse Livets Træ (Ask Yggdrasil) i den nordiske mytologi. Livets Træ forbinder alle ni verdener/dimensioner i den nordiske mytologi. Det repræsenterer forbundetheden mellem menneske og natur og balancen i livet.

På denne workshop arbejder vi med at afbalancere de såkaldte maskuline og feminine sider i os, symboliseret ved ørnen og slangen. Vi udforsker skyggeaspekterne i disse sider igennem dans og hvordan de kan bringes til heling og balance.

Workshoppen indledes med en livstræs-meditation, hvorefter du forbinder dig med indsigter i eget liv, mens du lytter til fortællingen om Livets Træ. Vi danser mytens vigtigste symboler. Her kan du forløse emotionelle spændinger og danse dig til indsigt glæde og vitalitet. Vi afslutter med en kort meditation til forankring.

Hanna er historiefortæller og anmelderrost forfatter til bogen Nordisk Gudindekraft i solhjulets myter. Bogen er en hyldest til kvindekraften i harmoni og balance med mandekraften og opfodrer os til en bæredygtig behandling af Moder Jord.

Læs evt. mere på: www.storydancing.com

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster
Betaling: Beløbet betales ved indgangen

ID: 230530HSNffnTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag