Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

AFLYST — SAMARBEJDE MED ÅRSTIDERNES ÆRKEENGLE – SOMMERSOLHVERV ved TONNY LANG

22. juni - 13:00 - 17:00

 

 

Sommersolhverv åbner for perioden, hvor Ærkeenglen Uriel er aktiv med åndelig healing og frigørelse til alle jordens livsenheder der har brug for det i deres udviklings- og sygdomsprocesser.

Gennem samarbejde med Ærkeenglen Uriel vil vi sende åndelig healing ud over hele jorden.

Dagen indledes med en intuning og meditation på Ærkeenglene og sommersolhverv, der åbner for den periode, hvor Ærkeenglen Uriel er særlig aktiv med åndelig healing som forløsning til de livsenheder på jorden, som har brug for det.

Uriel er særlig aktiv med åndelig healing og forløsning til døende. På kurset vil vi gennem brug af metoden for udstrålende gruppehealing samarbejde med Ærkeenglen Uriel om at give healing som en hjælp til dem der søger frigørelse igennem døden. I dette healingsarbejde opnås større og dybere forståelse af den esoteriske livs- og dødsviden samt åbne for en forløsning af vores dødsangst.

Generelt:
Ved årstidernes skiften er nogle af ærkeenglene særlig aktive og kommer i denne periode nærmere til jorden. Vi har som healere og åndsarbejdere mulighed for at forbinde os i denne åndelige energistrøm og samarbejde dybere med ærkeenglene. De 4 gange om året, hvor årstiderne skifter og den ny periode begynder, får vi særlig hjælp og bevågenhed fra ærkeenglenes højere bevidsthed og de åndelige planer. 

Pris for hele kurset: 350/380 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer.
Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden bruges.

Bemærk vedr. betaling: Det er også muligt at betale ved indgangen (helst MobilePay).

 

Tonny Lang har studeret og praktiseret åndelig healing og den esoteriske lære siden 1987. Han har siden 1999 undervist i esoterisk healing i forskellige grupper i Danmark, Sverige og i Norge. Han er forfatter til flere bøger om healing og sundhed og har arbejdet med holistisk behandling.

#jævndøgn

ID: 240622TLAkfyTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet Medlem sommersolhverv ved Tonny Lang
350,00 kr.
0 tilgængelig
Udsolgt
Billet Gæst sommersolhverv ved Tonny Lang
380,00 kr.
0 tilgængelig
Udsolgt

Detaljer

Dato:
22. juni
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag