Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ØJET FORTÆLLER NØJAGTIGT, HVAD DU FEJLER, foredrag ved Jørgen Nonnegaard

20. august - 19:00 - 21:30

Din iris siger mere end tusind ord. Kroppens forskellige organer og systemer findes nemlig afspejlet i øjets iris. Irisanalysen er en gammel og anerkendt diagnoseform og fortæller om de udløsende årsager til sygdommens opståen. Der er svar med det samme. 

Jørgen Nonnegaard bruger ofte irisanalyse i sine konsultationer. Med et billede af dit øje kan han danne sig et godt overblik over dine fysiske og psykiske styrker og svagheder. Irisanalysen vil derudover ofte give et godt indblik i, hvad den dybere og/eller bagvedliggende årsag til dine symptomer er. 

Moderne forskere over hele verden arbejder den dag i dag på at videreudvikle irisanalysen på baggrund af ny teknologi. Med moderne digitale kameraer, som tager billeder af høj kvalitet, er det i dag blevet meget lettere at udføre en kvalificeret irisanalyse, og samtidig kan billederne af iris nu forstørres meget højt op. Mange nye tegn er kortlagt inden for det sidste årti. 

 

Jørgen Nonnegaard er lægeeksamineret heilpraktiker i Tyskland og uddannet naturmediciner. Han har været i Brasilien på naturmedicinske rejser og på kursus i akupunkur i Bejing. Siden 1979 har han haft egen praksis i Danmark og siden 1988 holdt foredrag og seminarer om naturmedicineringens gavnlige virkninger og resultater.  

 

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

 

#kropsindånd 

ID: 240820JNOffnTFK

Detaljer

Dato:
20. august
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark
+ Google Maps

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag