Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NORDAMERIKANSK SHAMANISME – I et stolt folks fodspor – foredrag v/ Bente Græbert

11. juni - 19:00 - 21:30

90,00kr. – 120,00kr.

 

For at forstå den nordamerikanske shamanisme bevæger vi os tilbage i tiden og kaster et blik på ”First Nation People” eller de nordamerikanske indianere. Vi hører om deres levevis, historier, spiritualitet etc. og lader rejsen fortsætte til nutiden – for at se hvad det er for en ”shamanistisk arv”, der er efterladt.

Efter pausen vil foredraget være praktisk orienteret og lægge vægt på, hvordan shamanisme kan bruges. Der vil indgå en meditation/trommerejse med udgangspunkt i naturen, så medbring gerne en krystal/sten efter eget valg.

Vi bevæger os tilbage i tiden og kaster et blik på det stolte folk – ”First Nation People” eller de nordamerikanske indianere, deres levevis, historier, spiritualitet etc.

Vi lader rejsen fortsætte til nutiden – for at se, hvad er det for en ”shamanistisk arv” der er efterladt.

Efter pausen: Hvordan griber vi den ”shamanistiske arv fra Nordamerika” og gør den brugbar i vores hverdag – og hvordan kan nutiden give fremtidsperspektiv.

Denne sidste del af foredraget er praktisk orienteret. Her vil vi bl.a. se på et redskab til brug for healing og balance i os selv og vi taler om mulige nutidige ceremonier og ritualer.

Der vil indgå en trommerejse/meditation med udgangspunkt i naturens kræfter, så medbring meget gerne en sten eller krystal efter eget valg. Fokus for rejsen/meditationen vil være healing og lysarbejde.

Der vil være mulighed for spørgsmål under foredraget.

 

Pris: 90/120 kr for medlemmer/gæster.
Beløbet betales ved indgangen.

Der er også mulighed for at deltage ONLINE, bestil billet inden foredraget!

Bente Græbert-Tiede har været selvstændig med virksomheden Helhed & Harmoni i mere end 25 år. Hendes hjertebarn og dedikation er den indianske tradition – dens visdom og ceremonier. Bente er adopteret af Blackfoot indianerne, har haft sin gang i reservatet siden 2002 og arbejder på at fremme udvikling og vækst i både små og store cirkler i ind- og udland.
Ud over undervisning, healing, trommearbejde, meditationer og ceremonier arbejder Bente med transformerende traumeterapi. Bente har desuden ”Center for indiansk spiritualitet” (FB) sammen med sin mand Bjarne.

Hjemmesider: https://medicinhjulet.dk/ og https://traumehealing.dk/

#shamanisme

ID: 240611BGRffnTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
11. juni
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
90,00kr. – 120,00kr.
Begivenhed Kategori:

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag