Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MARIA MAGDALENE OG DEN GUDDOMMELIGE KVINDELIGHED, foredrag ved Pernille Povlsen

19. september 19:00 21:30

JESU GLEMTE LÆRE OM KVINDEN

På foredraget skal vi høre om, hvordan Jesus som ung rejste til Indien og blev indviet i i Hinduismens og Buddhismens mysterier og lærte at udføre mirakler. Det var i Indien, han lærte om den Guddommelige Moder, den store Shakti, der frembringer og besjæler alt liv.

Dette foredrag er ikke kun for kvinder, men handler om vores spirituelle ret til at udvikle os til den vi virkelig er, hvad enten man er kvinde eller mand. Vi skal tale om, hvordan Jesus brød med datidens kvindeundertrykkelse og talte til mændene om at ære deres kvinder: Han sagde ”Velsign og forsvar kvinden for hun er moder for universet. Hun har født dig i smerte og våget over dig i din opvækst”. Men den tidlige kristne kirke accepterede ikke Jesu lære om respekt for kvinden og det feminine potentiale i både mænd og kvinder. Læren blev undertrykt og glemt i to tusind år, indtil vore dage, da nyopdagede gnostiske tekster og buddhistiske manuskripter blev fundet.

Blandt de gnostiske tekster var også det ukendte Maria Magdalene evangelium, som viser, at Maria Magdalene var den discipel, der stod Jesus nærmest. Hun havde en dybere evne til at forstå Jesu lære, hvilket gjorde de andre disciple jaloux. Jesus behandlede Maria Magdalene som sin ligeværdige, og hun havde en ledende rolle blandt hans tilhængere. Andre tekster antyder endog, at der var et ægteskabeligt forhold imellem dem. Ligeledes viser akashiske optegnelser, at Jesus og Maria Magdalene var tvillingesjæle, og at de nærede en dyb kærlighed til hinanden.

Jesus rejste som ung til Indien og blev indviet i i Hinduismens og Buddhismens mysterier og lærte at udføre mirakler. Det var i Indien, han lærte om den Guddommelige Moder, den store Shakti, der frembringer og besjæler alt liv. Hun er universets moder, der giver liv til og føder vores sande identitet.

I vesten har vi dyrket Gud, som Faderen og undertrykt dyrkelsen af Gud som Moderen. Den tidlige kirkes ortodoksi fratog os derved den spirituelle vej, som Jesus selv praktiserede, da han var en discipel i Indien. I vor tid, i begyndelsen af vandmandens tidsalder skal dyrkningen af den Guddommelige Moder genoprettes for at vi kan genskabe balancen på Jorden og menneskeheden kan blive oplyst. På foredraget vil vi lave meditative øvelser, som udvikler kontakten til den feminine energi.

Pernille Povlsen kommer fra organisationen Summit Lighthouse, der udgiver den spirituelle undervisning fra de Opstegne Mestre og det Store Hvide Broderskab, som den er givet gennem Elizabeth Clare Prophet. Pernille har fulgt denne lære i mange år og har fået kraftfulde redskaber til at gå den spirituelle vej. Hun holder foredrag om de Opstegne Mestres Lære, og om hvordan man påkalder de åndelige energier fra Mestrene ved meditation, mantraer og dekreter. www.summitlighthouse.dk

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

ID: 230919PPOffnTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag