Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ER VI ALENE I RUMMET? Online foredrag v/Kirsten Puggaard

2. juli - 19:00 - 21:30

90,00kr. – 120,00kr.

 

Det er ikke så lang tid siden, at vi rejste ud i verden til lands og til vands for at finde ud af, om vi var ’alene i verden’. Er der så også intelligent liv derude i rummet?” og ”Kommer vi måske selv fra rummet?”

Om der var områder, vi kunne erobre, nye civilisationer at opdage eller for at lære mere om den klode, vi bor på. Da vi følte, at der ikke var mere at ’opdage’ på kloden, så vendte videnskaben sig i midten af forrige århundrede blikket mod månen og de nærmeste planeter. Det er vel egentlig først i forbindelse med udforskningen af Mars, at vi som menneskehed officielt siger, at vi også leder efter tegn på liv i rummet. Endnu ikke intelligent liv, men måske mere organisk liv. Og så skete det. I 2018 fandt en NASA-robot tegn på liv i en søbund på Mars. Dens betydning er så vidtrækkende, som man overhovedet kan forestille sig – et nyt paradigmeskifte, der åbner op for en lang række nye indlysende spørgsmål, man tidligere kun er blevet latterliggjort for at sige:

”Er der så også intelligent liv derude i rummet?” og ”Kommer vi måske selv fra rummet?” Gennem årtusinder er der i kunsten og litteraturen blevet berettet om møder med fartøjer og væsener fra himlen – eller rummet. De seneste år er der blevet frigivet flere optagelser af UFO – eller UAP, som de ofte betegnes i dag – og fremtrædende piloter og astronauter er stået frem og har fortalt om deres oplevelser.

Jeg vil også komme ind på Operation Mockingbird, der var et kæmpe projekt, som CIA iværksatte i begyndelsen af 50’erne for at manipulere de skrevne medier, radio og tv-nyheder til nationale propagandaformål. Selvom der har været en massiv mørklægning af og kontrol med medier om UFO-relaterede emner, så er der også andre kræfter, der har arbejdet på en anden form for offentliggørelse: ’predictive programming’ – en metode, hvor magthavere samarbejder med filmskabere om prædiktiv programmering, så folk bliver præsenteret for sandheden og ’undervist’ i fakta om eksistensen af UFO’er og ET’er (udenjordisk, intelligent liv).

Kirsten Puggaard har en alsidig baggrund som blandt andet administrativ leder inden for erhvervslivet (gaming-branchen) og som indehaver af forlaget Lemuel Books. Hun har også tidligere i en årrække været med i bestyrelsen i teosofisk forening Århus samt bestyrelsen i Visdomsnettet.dk.

Online Foredrag:
ONLINE deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål via en chat eller evt. direkte.
ONLINE deltagerne vil få et link, som er angivet på den bestilte billet.

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nedenfor bruges.

#ufo

ID: 240702KPUfonTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet Medlem 2. juli 2024 online Kirsten Puggaard
90,00 kr.
Ubegrænset
Billet Gæst 2. juli 2024 online Kirsten Puggaard
120,00 kr.
Ubegrænset

Detaljer

Dato:
2. juli
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
90,00kr. – 120,00kr.
Begivenhed Kategori:

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag