Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ENOKS NØGLER OG TEOSOFIEN – foredrag v/ Kim Pedersen

29. august 19:00 21:30

  • Enoks nøgler og teosofien.
  • 64 nøgler til at åbne Helligånden
  • Hvordan passer Enoks nøgler ind i den moderne teosofi? Teosofiens moder, Blavatsky, refererer tit i sine værker til Enok, og derfor vil det måske være naturligt at undersøge, hvordan dette store værk, Enoks nøgler, kan bruges set med teosofiske øjne, og hvordan det passer ind i den teosofiske verden. Hvad kan vi finde af nye ting ved indlagte nøgler, som vi ikke allerede kendte til?
  • Der ligger eksempelvis forklaringer på en række nye chakraer, som skal begynde at virke i mennesket. Derudover er der en dybere forklaring af tredje logos, som er det, vi i teosofien kalder englerigerne. Vi hører også om nye mestersystemer og et hav af forskellige ordener, som er knyttet ind i de udfordringer, som mennesker i dag står over for.
  • På denne aften vil vi give Enok plads og undersøge, hvordan vi kan bruge ham i det teosofiske livssyn. Jeg vil trække på mine erfaringer med dette værk igennem de sidste 5 år og samtidig også på mine erfaringer med Lucille Cedercrans og Alice A. Bailey i samme periode.
  • Velkommen til en spændende aften i lyset af Enok og teosofien.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalahskolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden. Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk

Pris: 90/120 kr for medlemmer/gæster.
Beløbet betales ved indgangen.

ID: 230829BKPffnTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag