Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DROP-IN, TEMA: Om Forhistoriske Teknologier ved Patrick Johansen

2. juni 16:30 18:30

Oprindeligt Drop-In aflyst pga. sygdom om Bachs Blomstermedicin ved Carsten Kronbach Andersen.

Vi kigger nærmere på vores fælles historie og de mange uforklarlige artifacts, bygningsværker og tidligere teknologier, som eksisterer rundt omkring i verden. Der findes hundredevis af eksempler på genstande, som forskerne ikke kan forklare og som lader til at være ”out of place” eller fra en anden verden. Arrangementet tager udgangspunkt i youtube videoer på nettet med fælles snak om indholdet.

Hvordan kan det for eksempel være, at der findes ligheder imellem de gamle ægyptiske, aztekiske og indiske riger, når det kommer til templer, bygningsværker, artifacts, skulpturer og symboler? Ifølge forskernes standpunkter og hypoteser, skulle disse kulturer aldrig have mødt eller kendt hinandens teknologi.

Videoer præsenteres på engelsk med engelske undertekster, mens kommentarer og foredrag bliver holdt på dansk.

Patrick har taget en ingeniøruddannelse i Design & Innovation og har i en årrække arbejdet frivilligt for Teosofisk Forening København. Han er clairvoyant, velbevandret i det teosofiske materiale og har altid beskæftiget sig med livets dybere spørgsmål igennem emnerne filosofi, psykologi og moderne fysik.

TFK inviterer en gang om måneden til GRATIS workshop. Alle er velkomne.
Møderne har forskelligt tema og vil være den første fredag i måneden med mindre det er en helligdag, så foregår det den efterfølgende fredag.

Drop In er uhøjtidelige arrangementer, der ikke kræver forhåndsviden eller kendskab til emnet, blot interesse i at få ny viden og møde andre mennesker.

ID: 230602CKRdrpTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag