Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DROP-IN: DAMANHUR OG SPIRITUELLE FÆLLESSKABER ved Benthe Ploug

6. oktober 16:30 18:00

Oplæg om det spirituelle fællesskab i Norditalien Damanhur, hvor der bor ca 1.500 mennesker der har skabt et økologisk samfund baseret på etiske og spirituelle principper.
Vi vil også komme ind på andre spirituelle fællesskaber som for eksempel Auroville i Indien, m.v.

Damanhur er et spirituelt fællesskab der ligger i Norditalien. Der bor omkring 1.500 mennesker der har skabt et økologisk samfund baseret på etiske og spirituelle principper. Der foregår hele tiden nye tiltag, især inspireret af grundlæggeren Alberto Airaudi, kaldet Falko, ud fra princippet om at man hver dag forsøger at gøre noget nyt eller noget gammelt på ny måde. Vi vil også komme ind på andre spirituelle fællesskaber som for eksempel Auroville i Indien, m.v.

Benthe Ploug, analytisk psykoterapeut samt yoga og meditationslærer. Har rejst meget rundt i verdenen og blandt andet studeret på Esalen Instituttet i USA, Auroville i Indien, Damanhur i Italien, Findhorn i Skotland.

TFK inviterer en gang om måneden til GRATIS workshop. Alle er velkomne.
Møderne har forskelligt tema og vil være den første fredag i måneden med mindre det er en helligdag, så foregår det den efterfølgende fredag.

Drop In er uhøjtidelige arrangementer, der ikke kræver forhåndsviden eller kendskab til emnet, blot interesse i at få ny viden og møde andre mennesker.

ID: 231006BPLdrpTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag