Søg
Close this search box.

Cedercrans, Lucille – Disciple og Økonomi

Hensigten med dette værk er at udvide disciplens bevidsthed fra et materialistisk begreb om økonomi til en højere åndelig forståelse heraf.

”I har fået fortalt igen og igen, at økonomi er organiseringen af det Ene Livs energi, kraft og substans til en aktivitet, der manifesterer dette livs hensigt og Plan. På den måde skabes en økomomi. Den består for det første af det som er potentielt; dernæst af det som faktisk er; og dernæst af relationen eller bevægelsen mellem disse to. Denne bevægelse frembringer den konstante vækst eller udvikling af et hvilket som helst livs økonomi, hvad enten dette liv er et individ, en ruppe, et naturrige osv.” Disciple og økonomi, side  53.

Hvordan etableres så denne relation, denne bevægelse mellem det, der er potentielt og det som faktisk er? Ja det er det, som dette værk handler om.

Oversættelsen til dansk har nogle betydelige udvidelser i forhold til den engelske udgave af bogen. I introduktionen er indarbejdet nogle sider, som først er fundet efter, at den engelske udgave blev udgivet. Der er desuden indarbejdet et tillæg om den skabende proces, som ikke tidligere er udgivet, hverken på dansk eller engelsk.

248,00 kr.

103 på lager

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag