Søg
Close this search box.

Få et overblik over hvordan Teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi, kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder, og kulturperioder hænger sammen.

Har du lyst at være med på en rejse, hvor teosofi og astrologi knyttes sammen, så har du muligheden her. Vi kommer igennem 17 temaer fordelt på 4 moduler, hvor den teosofiske lære og dens relation til astrologi bliver belyst.
På kurset vil du få et overblik over, hvordan teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om, hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder og kulturperioder hænger sammen. Vi fordyber os i den esoteriske psykologi gennem strålerne, legemernes udvikling og på de fem store indvielser. Desuden gennemgås Døden og Livet i de indre verdener, foruden solsystemet og dets relation til Dyrekredsen og de store stjernebilleder som Store Bjørn, Sirius, Orion og Pliaderne gennemgås.

Vi ser på de mennesketyper, som har været på jorden, og vi ser på engle, ærkeengle og de hierarkier, som vi er knytter til, ligesom temaer som tjeneste og disciple skabets vej gennemgås.

Jeg har undervist i Teosofi i mange år og set hvordan astrologien og den esoteriske del af astrologien er konvertibel. Yderligere har jeg erfaret, hvordan den hierarkiske astrologi lukker op i relation til de større indre hierarkier i teosofien .Derfor udbydes dette kursus.

1. modul lørdag den 10. og søndag den 11. september 2022 kl.10-17

2. modul lørdag den 15. og søndag den 16. oktober     2022 kl.10-17

3. modul lørdag den 19. og søndag den 20. november 2022 kl.10-17

4. modul lørdag den 21. og søndag den 22. januar       2023 kl.10-17

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag