Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STYRK DIN KÆRLIGHEDSEVNE, Workshop ved Merete Gundersen

4. marts 10:00 17:00

En Vej til et kærlighedsfyldt liv – Styrk din kærlighedsevne, og oplev de 6 veje ind til din stærkeste spirituelle kraft.

  • Gør kærligheden til din frontløber for din spiritualitet. 

En opløftende workshop i kærlighedens tegn. Et kursus fuld af magi og mirakler, din egen magi og dine egne mirakler som er:

    • Kærligheden til dig selv
   • Kærligheden til dit liv
    • Kærligheden til din familie
    • kærligheden til dit arbejdsliv
    • kærligheden til dine venner
  • Kærligheden til ALT som ER

Vi er født til at udleve kærligheden i vores liv. For at finde kærligheden til alt som er, skal vi finde ind til den fantastiske person, som vi var, da vi inkarnerede. Den alkærlige indsigt som også vores celler bar på ved ankomsten til jorden.
Hvis du tror, du mangler kærlighed, og at du er anderledes end andre, at andre ikke forstår dig, at du ikke bliver hørt, m.v. er det din falske indre stemme der taler. Din fødselsret er ren kærlighed, og den skal du skænke dig selv.

Gennem meditative øvelser, samtaler og med løbende information/indsigt i kærlighedens væsen, føres du tilbage til din oprindelse, til din sjæls fødsel og din første inkarnation, til din unikke kærlighedsevne.

Workshoppen afsluttes med en indvielses ceremoni, så deltagerne kan gå videre i livet med visheden om: At du altid er elsket og at kærligheden er dit livs højeste mål.

Deltagelse kræves ikke særlige forudsætninger, men kom med et åbent sind, og du vil ledes ind til kernen af DIN kærlighedsevne.

NB! Kursisterne kan på mail få tilsendt et kompendium om Kærligheden, som Merete Gundersen har lavet.

Merete Gundersen har 25 års erfaring bag sig som en anerkendt psykospirituel terapeut, mentor, supervisor og underviser. Hun er landskendt for foredrag og workshops samt sine bøger, f.eks. “Det spirituelle Menneske”, og sine meditations CD’er. Se yderligere: www.meretegundersen.dk

Pris: 1000/1200 kr. for medlemmer/gæster.
Tilmelding og betaling: Se billetter nederst under begivenheden.

I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Der skal være mindst 10 deltagere til workshoppen for at gennemføre den!

ID: 230304MGUkfyTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag