SÅ LYSER PINSEILDEN, Kursus ved Lene Pape

4. juni 10:00 16:00

Lørdag den 6. juni 2022 kl. 10.00 -16.00

I pinsen fejrer vi lysets sejr over mørket og Guds Ånds overskygning af alt og alle.
Pinsen beskriver Helligåndens komme og handler om åbningen af den højere bevidsthed i det enkelte menneskes sind. – Dagen afsluttes med en pinseceremoni.

Pinsen beskriver Helligåndens komme og var inspiration til disciplene til åbning af deres højere bevidsthed. Kurset handler desuden om, hvordan Kristusånden forbandt sig med menneskenes sjæle, og hvordan menneskesjælen og menneskeheden i dag er mere modtagelige for Helligånden.
Pinsen er den begivenhed, der gennem disciplene former den nye impuls til menneskeheden, så vi i dag 2000 år senere er mere klar end nogensinde før til at forstå den vigtigste impuls i hele Kristi arbejde, næstekærlighed og rette medmenneskelige relationer.
Vær med til at fejre pinse- ilden, Helligåndens store lysfest.

Lene Pape er uddannet fysioterapeut og har haft egen klinik i mere end 30 år. Sideløbende med den har hun de sidste 20 år studeret teosofi, astrologi, antroposofi, kabbalah, tarot, mytesamfund og mytefortællinger. For et par år siden valgte hun en ny vej som mytefortæller, underviser i teosofi og astrologi og som rejseleder.

.

Pris for kurset: 500/650 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lidt sødt. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Tilmeld dig og betal direkte – se Billetter nederst under begivenheden.

MAX 20 deltagere

4. juni
Pris:
500,00DKK – 650,00DKK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet Medlem, pinsekursus
19 tilgængelig
Billet Gæst, pinsekursus
19 tilgængelig