Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online ESOTERISK ASTROLOGI JVF. ALICE BAILEY modul 12 ved Lene Pape

15. april 09:30 16:00

Vi vil i denne studiekreds med uddrag fra bogen ”Esoterisk astrologi” arbejde os frem til mere forståelse af sammenhænge i universet og i os selv, se hvordan universet påvirker og når os og undersøge, hvilken opgave vi har som menneskehed og individ.


Nye deltagere er velkomne.

Modul 12
Tvillingen

Bortset fra betydningen af tvillinge-indflydelserne som den fremherskende kraft i det bevægelige kors er det et af de vigtigste tegn i zodiaken, for så vidt som det er det store dualitetssymbol i zodiaken. Det er stjernebilledet tvillingen og dets iboende indflydelse fra den anden stråle, der hersker over hvert og et af modsætningernes par i det store hjul.

Tvillingen kaldes ofte »stjernebilledet for opløsning af dualiteten til en bevægelig syntese«.

Ifølge den evige visdom er rummet et væsen. Det er med dette væsens liv, kræfter og energier, impulser og rytmer, cykler og tidsaldres forløb, at esoterisk astrologi beskæftiger sig. Dette studieforløb handler mere om forståelsen af det bagvedliggende univers i astrologien end med at tyde de enkelte horoskoper. Vi får øget forståelsen af, hvorfor og hvordan planeter, stjernetegn og stjernebilleder giver forskellige påvirkninger i os – samt af, at energierne påvirker hinanden  i harmoni eller disharmoni.

Vi lærer kræfterne bag planeterne og stjernetegnene at kende på forskellige niveauer. Så selvfølgelig giver det også en øget forståelse af vore egne horoskoper. Esoterisk astrologi inspirerer  til at udvikle mere bevidsthed og øge opmærksomheden på det levende liv, øger opmærksomheden og forståelsen af vores forbundethed med hinanden og alt omkring os.

Bogen ”Esoterisk astrologi” kan også læses af ikke-astrologer, da den giver en fantastisk forståelse for vores inkarnationers formål og udviklingsmuligheder på planeten Jorden, på planeterne i solsystemet, og af hvordan alt det skabte er afhængigt af hinanden, for sammen at udvikle og forny sig.

Pris pr. modul: 450/550 kr. for medlemmer/gæster.
Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden bruges.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.

Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.
Nye deltagere er velkomne.

HVOR FINDER JEG LINKET PÅ MIN BESTILLINGclick her

Lene Pape er en mangeårig studerende af den gamle visdomslære. Esoterisk astrologi af Alice A. Bailey har været og er stadig en af de mest betydningsfulde bøger for hende i rejsen ind i forståelsen af det sammenhængende univers, som vi er en del af.

ID: 230415LPPkonTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag