Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ØKONOMI, NØGLEN TIL MAGI, Foredrag ved Eva Lassen

27. september 2022 19:00 21:30

Når vi hører ordet økonomi, tænker vi normalt på penge – noget man normalt ikke forbinder med åndelig praksis. Åndelig økonomi handler dog kun meget lidt om penge og finanser, men om at skabe ved hjælp af energi, kraft og substans. Hvordan vi kan gøre dette, søger vi at finde ud af denne aften.

Økonomi, forstået som penge og finanser finder de fleste åndeligt orienterede mennesker nok både svært og ret kedeligt at beskæftige sig med. Foredraget denne aften handler da heller ikke så meget om penge og finanser, men om åndelig økonomi. Med udgangspunkt i Lucille Cedercrans’ bog “Disciple og Økonomi”, som netop er blevet oversat til dansk, gennemgår vi lovene og principperne for guddommelig økonomi. Disse love og principper er samtidig nøglen til magi eller skabelse. I første omgang skabelse af os selv til de mennesker, vi gerne vil være. Senere også skabelse af de nødvendige økonomiske omstændigheder for den tjeneste, vi ønsker at tilbyde verden. Med Lucille Cedercrans’ egne ord: ”Økonomi er organiseringen af det Ene Livs energi, kraft og substans til en aktivitet, der manifesterer dette livs hensigt og Plan”. Så hvordan gør vi lige det? Det er det, vi skal søge at finde ud af denne aften. 

Om Eva Lassen

Eva Lassen har i mange år studeret Den Tidløse Visdom i både danske og internationale grupper. I de seneste år har hun hovedsageligt beskæftiget sig med oversættelse af to af Lucille Cedercrans’ bøger og været tovholder for en studiegruppe om Lucille Cederkrans i TFK – se hjemmeside: www.occultwisdom.dk.

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

ID: 220927ELAffyTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag