Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: NÅR SMERTEN VÆKKER ÅNDEN – OM KÆRLIGHEDENS ALKYMI Foredrag ved Charlotte Fruergaard

Charlotte har desværre meldt afbud pga. sygdom.

11. oktober 2022 19:00 21:30

Et foredrag om hvordan dine dybeste sår i kærlighed kan være dørtrinet til spirituel opvågning. Forstå, hvordan du gennem en dyb og enkel proces direkte kan transformere smerte til kærlighed.

Chalotte Fruergaard holder et inspirerende, underholdende og dybt foredrag om hendes frigørende metode “ Release System – de 8 trin” – også kaldet “Kærlighedens Termostat”
Der vil være en live demonstration med en frivillig. Aftenen kan transformere dit forhold til kærligheden. Et foredrag om hvordan dine dybeste sår i kærlighed kan være dørtrinet til spirituel opvågning.
Se, hvordan dit parforhold eller mangel på partner er direkte forbundet til din barndoms programmeringer. Forstå, hvordan du gennem en dyb og enkel proces direkte kan transformere smerte til kærlighed.

Charlotte Fruergaard:
Jeg har arbejdet med selvudvikling i de sidste 35 år – lige siden min nysgerrighed om menneskets formål på jorden satte mig i gang med en indre rejse, der stadig er igang. Jeg er relations coach, facilitator, foredragsholder, yoga og meditations lærer, retreat holder og medejer af Ananda House of Sacred Living i Gilleleje. Derudover er jeg forfatter til bogen “Det handler om kærlighed”, 2010 Lemuel Books.

Læs mere om Chalotte Fruergaard: www.chalottefruergaard.dk

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

ID: 221011CFRffnTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag