Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NÅR SMERTEN VÆKKER ÅNDEN, foredrag ved Charlotte Fruergaard

28. februar 19:00 21:30

Charlotte Fruergaard holder et inspirerende, underholdende og dybt foredrag om hendes frigørende metode “Release System – de 8 trin” – også kaldet “Kærlighedens Termostat”. Der vil være en live demonstration med en frivillig. Aftenen kan transformere dit forhold til kærligheden. Et foredrag om hvordan dine dybeste sår i kærlighed kan være dørtrinnet til spirituel opvågning.

Se, hvordan dit parforhold eller mangel på partner er direkte forbundet til din barndoms programmeringer. Forstå, hvordan du gennem en dyb og enkel proces direkte kan transformere smerte til kærlighed.

Om underviseren:

Chalotte Fruergaard har arbejdet med selvudvikling i de sidste 35 år – lige siden hendes nysgerrighed om menneskets formål på jorden satte hende i gang med en indre rejse, der stadig er i gang. Hun er relationscoach og terapeut, facilitator, foredragsholder, yoga- og meditationslærer, retreatholder og medejer af Ananda House of Sacred Living i Gilleleje. Derudover er hun forfatter til bogen “Det handler om kærlighed”, 2010 Lemuel Books.

Læs mere om Chalotte Fruergaard:
www.chalottefruergaard.dk

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.
Betaling: Beløbet betales ved indgangen.

ID: 230228CFRffnTFK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag