Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MØDET MELLEM KROP OG ÅND – Eutoniworkshop ved Lis Palsvig – AFLYST

29. august 2020 - 11:00 - 16:30

Lørdag den 29. august og 31. oktober, begge dage kl. 11.00 – 16.30

Temaer: Knoglebevidsthed og åndedræt.

Med nærvær og bevidsthed vil vi opsøge den fysiske krops kerne, knoglerne, og igennem denne kontakt få en oplevelse af deres betydning for vores oprette holdning, vore bevægemuligheder, og om muligt også, hvorledes knoglebevidsthed understøtter vores mentale lodrette holdning, energi og væren.

Vi vil udforske et af naturens lovmæssige principper, som vi i Eutoni kalder repousser, det at modstå tyngdekraften og opdage at vi har en naturlig og medfødt tilgang til knoglebevidsthed og knoglestyrke, som måske er forfaldet med årene og gået i kroppens glemmebog. Som en ekstra gevinst vil dette nærvær også give liv til at styrke kroppens energetiske energi-flow igennem fascierne (musklernes hinder og sener).

I dette arbejde er det nærliggende at tage emnet åndedrættet under lup. Åndedrætsorganerne kan være i spændingsubalance, ligesom andre væv i kroppen, og en sådan ubalance har bl.a. indflydelse på åndedræts-kapaciteten.

Kan en sådan fikseret ubalance forløses gennem Eutoni?

Kan vi forøge åndedrætskapaciteten gennem Eutoni?

Disse emner vil være det grundlæggende i begge workshops, som kan tages uafhængigt af hinanden eller som et forløb. Undervisningen vil blive tilpasset den gruppe, der er til stede. Derfor er det også muligt for dig, der ikke tidligere har mødt Eutoni, at deltage. Medbring liggeunderlag, tæppe og løst behageligt tøj. Vel mødt til en velværedag.

Se mere om Eutoni på www.Eutoni.dk Max 12 deltagere.

Indbetaling af beløbet ønskes senest 10 dage inden kursusstart.

Bemærk: Din plads på holdet er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Pris: Kr. 500/600 for medlemmer/gæster – i prisen er inkluderet kaffe, te og lette traktementer. Medbring selv frokost.

Tilmelding: Sys Jørgensen, e-mail: [email protected] eller tlf. 20 64 24 98.

Indbetaling: reg. nr. 8401 kontonr. 000 1063 074. Husk reference LP1/LP2 (for 1. kursus/ 2. kursus) + dit navn. Ved framelding tilbageholdes 100,- kr til administration.

Lis Palsvig er Eutonipædagog fra Gerda Alexander Skolen i København. Har i mange år været medbehandler af adfærdsvanskelige børn og unge på behandlingshjem under børneforsorgen. Har undervist unge under uddannelse på socialpædagogiske seminarier, på skuespillerskoler i Århus og København og på musikkonservatoriet. Har givet efteruddannelser til behandlere af familier i krise. Har været censor og senere uddannelseslærer ved G.A. skolen, og været gæstelærer ved Eutoniuddanelser i Argentina, Brasilien og Tyskland.

Detaljer

Dato:
29. august 2020
Tidspunkt:
11:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark
+ Google Maps

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag