Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JULELYSET I DE NYE DIMENSIONER, kursus ved Kim Pedersen

29. december 2022 10:00 30. december 2022 17:00

Nordens lysarbejdere har opgaven med at belive 3 nye centre i Norden. “Discipelskab og økonomi” af Lucille Cederkrans viser vore partnere i parallel-verdenerne Ærkeengle, Landskabsengle og Devaer. Ceremoniarbejde og meditation er en vigtig del af kurset.

Vi har igennem mange år været klar over, at Norden er kronechakret i Europa. Der er 3 nye centre over kronecentret, det ottende center, det niende og det tiende center, og vi kommer ind på disse centres opgaver og deres plads i Auraen.

Nordens lysarbejdere har en opgave med at belive de nye centre i Norden. Energiarbejde kræver energi, som igen kræver økonomi, Økonomi betyder langt mere end penge, for eksempel også tid og værktøjer.

Bogen “Discipelskab og økonomi” viser de nye værktøjer til lysarbejderne. Vi vil bruge tid på at gå dybere i nye kolleger, som arbejder i parallelle verdener, ved vores side.

Lucilles Cederkrans bog giver jo et godt indblik hvordan de store Deva- og Engleordner arbejder og hvordan vi lærer at samarbejde med de parallelle verdener, med Solengle. Ærkeengle og Landskabs engle.

Vi ser dybere ind i det, vi kalder involution, og ser på det slid, som disse opgaver gør ved vore legemer og vores bevidsthed. Vi kommer til at arbejde med dette i juledagene.  Er lysarbejdere i gang med en ny opdatering? Ceremoni arbejde og Meditation bliver en vigtig del af kurset.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet astrologiskolen Attitude Astrologi og Kabbalahskolen Qibel samt Meditation for Esoterisk Norden. Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk  

Pris pr. modul: 1350/1550 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

ID: 221229BKPkfyTFK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag