Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ESOTERISK ASTROLOGI  Modul 10 ved Lene Pape – fysisk i TFK

4. december 2022 10:00 16:00

Vi vil i denne studiekreds tage udgangspunkt i bogen ”Esoterisk astrologi” af Alice A. Bailey.
Vi vil arbejde hen imod en større forståelse af sammenhænge i universet og i os selv, se hvordan universet påvirker os og undersøge hvilken opgaver, vi har som menneskehed og individ.

10. modul

LØVEN
søndag den 4. december kl. 10 – 16 inklusive 1 times frokostpause

Løven har kræfterne/ grundprincipperne til at illuminere og herske, hvilket er med til at føre os frem til at vinde herredømmet over os selv og til at beherske personligheden. Det også i løvens tegn, at Siriusindflydelsen bliver mærkbar. Solenglens mysterium er gemt i dette tegn.

Ifølge den evige visdom er rummet et væsen. Det er med dette væsens liv, kræfter og energier, impulser og rytmer, cykler og tidsaldres forløb, at esoterisk astrologien beskæftiger sig. Dette studieforløb handler derfor mere om forståelsen af det bagvedliggende univers i astrologien end med at tyde de enkelte horoskoper. Vi får øget forståelsen af, hvorfor og hvordan planeter, stjernetegn og stjernebilleder giver forskellige påvirkninger i os, samt af, at energierne påvirker hinanden  i harmoni eller disharmoni. Vi lærer kræfterne bag planeterne og stjernetegnene at kende på forskellige niveauer, så selvfølgelig giver det også en øget forståelse af vore egne horoskoper.

Esoterisk astrologi inspirerer os til at udvikle mere bevidsthed og til at øge opmærksomheden på det levende liv, vores forbundethed med hinanden og alt omkring os.

Bogen ”Esoterisk astrologi” kan også læses af ikke-astrologer, da den giver en fantastisk forståelse for vores inkarnationers formål og udviklingsmuligheder på planeten Jorden, på planeterne i solsystemet, og af hvordan alt det skabte er afhængigt af hinanden for sammen at udvikle og forny sig.

Lene Pape er en mangeårig studerende af den gamle visdomslære. Esoterisk astrologi af Alice A. Bailey har været og er stadig en af de mest betydningsfulde bøger for hende i rejsen ind i forståelsen af det sammenhængende univers, som vi er en del af.

Pris pr. modul: 450/550 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.
Tilmelding og betaling: Brug Billetsystemet herunder.

Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

ID: 221204LPPkfyTFK

450,00kr. – 550,00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag