Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DEN PENTAGRALE KOSMOLOGI – Foredrag ved Ole Vadum Dahl – AFLYST

15. september 2020 - 19:00 - 21:30

Tirsdag den 15. september kl. 19.00 – 21.30

Den blinde seers visioner om fremtidens spirituelle praksis

I løbet af 2019 begyndte Ole Vadum Dahl at kanalisere en på samme tid indlysende og mangedimensionel kosmologi baseret på et ældgammelt arketypisk symbol, nemlig et pentagram inde i en pentagon i et særligt farvespektrum og med en helt ny betydning. Dette specifikke pentagram har foreløbigt afsløret mindst 12 lag af sig selv, som beskriver livet, og menneskelig udvikling på en måde, der giver os en sammenhængende forståelse af os selv, hinanden og livet fra helt nye vinkler.

Ole vil i løbet af aftenen også guide deltagerne ind i en direkte meditativ oplevelse af denne kosmologi, så vi får en oplevelse af dette unikke pentagram i både krop, sind og ånd.

Pris: 150/200 kr. for medlemmer/ikke medlemmer. Prisen gælder såvel for online som fysisk deltagelse. Programmet her er lavet i foråret, og ingen ved, hvad efteråret bringer. Derfor er det tilrettelagt således, at man kan deltage online. Dette er for at sikre, at foredraget kan gennemføres. Vi råder flest muligt til at deltage online. Der vil senere i nyhedsbrev og på Teosofisk Forenings hjemmeside, oplyses om, hvor mange, der fysisk må være i vore lokaler.

Tilmelding: Alle medlemmer af Teosofisk Forening tilmelder sig med oplysning om fysisk eller online deltagelse til Sys Jørgensen, e-mail: [email protected] (150 kr.) Ikke medlemmer, som kun er interesseret i fysisk deltagelse tilmelder sig ligeledes til Sys Jørgensen, e-mail: [email protected] (200 kr.)

Indbetaling: reg.nr. 8401 kontonr. 0001063124. Husk reference: OVD + dit navn + fys/online. For fysisk deltagelse gælder princippet først til mølle.

Tilmelding og betaling af 200 kr. til online deltagelse for ikke-medlemmer via Ole Vadum Dahls hjemmeside: Vadumdahl.dk

 

Detaljer

Dato:
15. september 2020
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark
+ Google Maps

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag