Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BOGENS OG VISDOMMENS DAG

12. september 2020 - 12:00 - 16:00

  • kl. 12:00 – 13:00 Rundvisning i boghandel og bibliotek
  • kl. 13:00 – 14:00 Foredrag af Kirsten Puggaard
  • kl. 14.30 – 15:00 Eva Lassen fortæller om sin nyoversættelse af Lucille Cedercrans: ”Sjælens Natur”
  • kl. 15:00 – 16:00 Øvrige indslag

Endeligt program annnonceres på hjemmeside www.teosofiskforening.dk samt

i nyhedsbrev og på facebook.

Der vil være mulighed for at købe nye og brugte bøger samt som medlem at låne bøger på biblioteket hele dagen. Der serveres kaffe/te og en let traktement.

Arrangementet er gratis

Forskning viser, at computere, tablets og anden skærmteknologi giver genvej til mange ting – men ikke til fordybelse, bedre indlæring eller læsekundskaber. Krop og hjerne hører sammen. ”Papir taler til følelserne”. Det er noget af et postulat, men ikke desto mindre viser forskningen, at hjernen ikke arbejder som en computer. Det er ikke sådan, at vi sanser, og så behandles sanseinformationen derefter.

På BOGENS DAG i Teosofisk Forening København sættes der fokus på den fysiske bog og selvfølgelig særligt de esoteriske bøger. Kirsten Puggaard vil kort beskrive en serie af de bøger, som Lemuel Books har udgivet. Det vil være bøger i den lette genre og bøger – eller rettere værker – som er til større fordybelse. Hun vil også fortælle lidt om forfatterne og endelig fortælle om nogle gamle klassikere, som kan findes på dansk på biblioteker eller værker, som ikke er oversat til dansk, men som vi har et stort ønske om at samle midler til at kunne realisere i en dansk udgivelse. Der bliver rig lejlighed til at kigge på de omtalte bøger og bladre lidt i dem.

Kirsten Puggaard har en alsidig baggrund som blandt andet administrativ leder inden for erhvervslivet (gaming-branchen under Danske Spil) og som indehaver af forlaget Lemuel Books. Hun har i en årrække været med i bestyrelsen i Teosofisk Forening Århus.

Detaljer

Dato:
12. september 2020
Tidspunkt:
12:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A
Frederiksberg C, København,1903Danmark
+ Google Maps

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev for at få information om nye kurser og foredrag