Kommende arrangementer

DRØMMETYDNING I DET ANTIKKE GRÆKENLAND, Foredrag ved Stefan Bang

24. maj – 19:0021:30
ID: 220524SBAffnTFK
Stefan Bang, som er cand.mag. i Klassisk Græsk, fortæller om sit speciale, der omhandler det eneste overleverede værk om drømmetydning fra antikken. Hvad er det for et værk og hvad kan det fortælle om datidens drømmetydning, drømmetydere og drømmere?

ESOTERISK HEALING, Workshop ved Tonny Lang

29. maj – 10:0016:00
ID: 220529TLAkfyTFK
Intensiv workshop med Esoterisk healing, hvor der arbejdes med forskellige basisteknikker, som  aurahealing og  healingstriangler. En gennemgang om sygdomsforståelse og livs- og dødsvidenskab.
Betal ved indgangen.

BEVIDSTHEDENS MYSTERIUM, Foredrag ved Peter Lund Frandsen

31. maj – 19:0021:30
ID: 220531PFRffnTFK
Hvordan kan det være, at teoretiske fysikere uvægerligt ender med at tale om bevidsthed, når de forsøger at beskrive essensen af den moderne fysik?

SÅ LYSER PINSEILDEN, Kursus ved Lene Pape

4. juni – 10:0016:00
ID: 220604LPPkfyTFK
I pinsen fejrer vi lysets sejr over mørket og Guds Ånds overskygning af alt og alle. Pinsen beskriver Helligåndens komme og handler om åbningen af den højere bevidsthed i det enkelte menneskes sind. – Dagen afsluttes med en pinseceremoni.

Online foredrag: KRYDRET TEOSOFI, 5 – INKARNATION OG FØDSEL ved Kasper Westeraa

7. juni – 19:0021:30
ID: 220503KWEfonTFK
Krydret Teosofi: En foredragsrække med Kim Pedersen og Kasper Westeraa hvor de vigtigste områder af Teosofien belyses, krydret med udpluk fra andre retninger af åndsvidenskab. Foredragsrækken er Online over 12 tirsdage i 2022, den første tirsdag i hver måned.

DISCIPELSKAB I DEN NYE TIDSALDER – 4. weekend, Kursusforløb ved Kim Pedersen

11. juni – 10:0012. juni – 17:00
ID: 220611BKPkfyTFK
2-årigt studieforløb fordelt over 6 weekender. Vi studerer bogen ”Discipelskab i den Nye Tidsalder” bind II, en afhandling om discipelskab samt arbejdsteknikker.

DRØMMETYDNING I DET ANTIKKE GRÆKENLAND, Foredrag ved Stefan Bang

24. maj – 19:0021:30